Choose Language:

News

Lansare platformă GDPRComplet

Date: 23-Jan-2018
În data de 21.12.2017, în parteneriat cu Centrul pentru Protecția Datelor, am lansat site-ul GDPRComplet.ro unde am pus bazele unei echipe bine ancorată în tot ceea ce înseamnă protecția datelor cu caracter personal.

Amplusnet reinventeaza Cyclope - Monitorizare Angajati, odata cu lansarea versiunii 6.0

Date: 07-Jul-2011
Amplusnet lanseaza cu ocazia versiunii 6.0 a softului de monitorizare angajati, o solutie reinventata, dupa 2 ani de studiu atat al nevoilor companiilor romanesti, cat si al performantelor versiunilor anterioare.

Amplusnet a lansat cel mai performant soft de monitorizare si management al retelei de imprimante din Romania

Date: 22-Feb-2010
Solutia inregistreaza toate documentele listate, numele si continutul acestora, numarul de pagini listate, tipul printarii (alb-negru/color), utilizatorul care a dat comanda, dar si costul generat de fiecare actiune.

Am lansat noul Cyclope - companiile pot preveni acum scurgerile de informatii

Date: 05-Feb-2010
Datorita si evolutiei tehnologiei este relativ usor pentru angajati sa copieze fisiere confidentiale pe dischete, CD/DVD-uri, stickuri USB sau orice alta unitate de stocare.

6 ani de activitate Amplusnet

Date: 30-Sep-2009
Compania de software Amplusnet aniverseaza 6 ani de activitate, ocazie cu care va lansa o serie de promotii dedicate companiilor romanesti: solutii business gratuite si o serie de reduceri la cele mai importante produse dedicate cresterii productivitatii.

Am lansat versiunea 3.0 a solutiei de control si filtrare web, Cyclope Internet Filter

Date: 16-Jun-2009
Cyclope Internet Filter este o solutie software de monitorizare si control al accesului la Internet. Aplicatia asigura managementul eficient al utilizarii Internetului si consumului de banda, elimina accesarea paginilor cu continut explicit, protejeaza reteaua de posibilele pericole online si restrictioneaza descarcarea materialelor sau aplicatiilor nelicentiate.

Cyclope gratuit pentru organizatiile non-profit prin reteaua Grassroots.org

Date: 21-May-2009
Ne-am alaturat misiunii Grassroots si oferim produsele Cyclope gratuit membrilor platformei. Oferim licente de 15 useri organizatiilor interesate de cresterea eficientei si productivitatii.

Amplusnet a lansat Cyclope pe pietele din Rusia, Polonia si Croatia

Date: 06-May-2009
Dupa Cehia, compania de software Amplusnet continua extinderea prin lansarea solutiei de monitorizare a angajatilor pe pietele din Rusia, Polonia si Croatia.

Lansarea s-a efectuat prin intermediul unor parteneri locali, in urma unui proces de dezvoltare a unor noi functionalitati care sa permita internationalizarea.

Amplusnet lanseaza proiectul Junior Protect, in cadrul caruia ofera gratuit primul soft de control parental romanesc

Date: 19-Mar-2009
Amplusnet a lansat proiectul `Junior Protect – pentru E-siguranta juniorului tau` destinat educarii si responsabilizarii parintilor vizavi de riscurile utilizarii calculatorului de catre copii.

Prin intermediul proiectului, parintii vor avea acces, la adresa http://www.juniorprotect.ro, la un program de control parental gratuit, care ii ajuta in protejarea copiilor fata de riscurile la care se poate expune folosind calculatorul.

Internet mai sigur pentru copii

Date: 04-Mar-2009
Comunicarea a atins astazi un nivel incomparabil cu situatia de acum 15-20 de ani. Astazi, copiii pot comunica nu numai prin sunet sau scris, chiar si prin imagini sau transmisii video cu instrumente accesibile aproape tuturor.
Cei mai impatimiti utilizatori ai acestor noi tehnologii sunt copiii, pentru care un calculator si un telefon mobil constituie accesorii ale vietii lor cotidiene de care nu se pot lipsi.