Choose Language:

6 ani de activitate Amplusnet

30-Sep-2009
Compania de software Amplusnet aniverseaza 6 ani de activitate, ocazie cu care va lansa o serie de promotii dedicate companiilor romanesti: solutii business gratuite si o serie de reduceri la cele mai importante produse dedicate cresterii productivitatii.

Cel mai puternic pachet de servicii dedicate scaderii costurilor: Monitorizare Angajati si Internet Filter

 

Compania a decis sa ofere gratuit solutia de monitorizare si control al accesului la Internet, *tuturor celor care achizitioneaza solutia Cyclope Monitorizare Angajati, oferind astfel cel mai puternic pachet de servicii companiilor interesate de reducerea costurilor si cresterea productivitatii angajatilor.

Pe langa faptul ca managerii pot urmari activitatile productive, respectiv neproductive ale angajatilor, determinand resursele irosite, acum pot asigura si managementul eficient al utilizarii Internetului.

 

`Am incercat sa punctam acest moment de 6 ani, oferind managerilor romani solutii. Si cand spunem solutii, ne referim la cateva solutii pentru problemele lor. Stim ca resursele s-au diminuat, ca trebuie reduse costurile si ca acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa discutam despre productivitate. In Europa, aproape 50% dintre companii se confrunta cu folosirea improprie a Internetului de catre angajati si nu credem ca la noi situatia este mai `roz`, a declarat Dan Gurghian, Managing Partner Amplusnet.

 

6 ani, 6%

Aditional, la achizitia oricarei solutii Amplusnet, clientii se pot bucura de o reducere initiala de 6% de la preturile de lista.