Choose Language:

Amplusnet a lansat Cyclope pe pietele din Rusia, Polonia si Croatia

06-May-2009
Dupa Cehia, compania de software Amplusnet continua extinderea prin lansarea solutiei de monitorizare a angajatilor pe pietele din Rusia, Polonia si Croatia.

Lansarea s-a efectuat prin intermediul unor parteneri locali, in urma unui proces de dezvoltare a unor noi functionalitati care sa permita internationalizarea.
`Potentialul pe care il are produsul Cyclope pe aceste piete a fost studiat inca de la sfarsitul anului trecut. Am beneficiat si de experienta partenerilor, care ne-au ajutat sa alegem noile piete in favoarea altora`, a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet. `Procesul de extindere va continua, momentan studiem noi piete ca Macedonia, Grecia si Israel`.
 
Solutia de monitorizare Cyclope este disponibila in mai multe versiuni, in functie de particularitatile, inclusiv legislative, ale pietelor targetate. Cyclope este deja disponibil in 9 limbi (engleza, romana, spaniola, ceha, rusa, poloneza, germana, italiana si maghiara).

Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor. Dezvoltata pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati ofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.