Choose Language:

Amplusnet lanseaza proiectul Junior Protect, in cadrul caruia ofera gratuit primul soft de control parental romanesc

19-Mar-2009
Amplusnet a lansat proiectul `Junior Protect pentru E-siguranta juniorului tau` destinat educarii si responsabilizarii parintilor vizavi de riscurile utilizarii calculatorului de catre copii.

Prin intermediul proiectului, parintii vor avea acces, la adresa http://www.juniorprotect.ro, la un program de control parental gratuit, care ii ajuta in protejarea copiilor fata de riscurile la care se poate expune folosind calculatorul.
Aplicatia ajuta parintii sa creeze sesiuni de folosire a calculatorului - propriul program al copilului. In cadrul acestor sesiuni parintii pot lasa acces nelimitat copiilor,monitorizand doar activitatea lor sau pot seta restrictii, configurand exact la ce are acces copilul si la ce nu. Parintii pot seta si mesaje care sa le fie afisate copiilor atunci cand doresc sa acceseze aplicatii/site-uri restrictionate.

Mai mult, parintii pot descarca si un mini-ghid pentru activitatea pe calculator a copiilor, prin intermediul caruia pot afla ce aspecte trebuie discutate cu copiii si care sunt activitatile daunatoare si riscurile aferente.

`Este important ca parintii sa aiba cunostintele si instrumentele necesare, pentru ca implicarea lor in viata online a copilului este cea mai buna asigurare pe care o pot face pentru siguranta si evolutia lui`, a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet. `Tocmai de aceea am ales sa oferim gratuit acest program de control parental.`

Proiectul Junior Protect este lansat in parteneriat cu Salvatii Copiii Romania , CERF , Informatia de Mures si Televiziunea Tirgu-Mures .