Choose Language:

Am lansat versiunea 3.0 a solutiei de control si filtrare web, Cyclope Internet Filter

16-Jun-2009
Cyclope Internet Filter este o solutie software de monitorizare si control al accesului la Internet. Aplicatia asigura managementul eficient al utilizarii Internetului si consumului de banda, elimina accesarea paginilor cu continut explicit, protejeaza reteaua de posibilele pericole online si restrictioneaza descarcarea materialelor sau aplicatiilor nelicentiate.
Solutia foloseste un sistem inteligent de blocare, bazat pe filtre avansate si profiluri predefinite, reducand la maxim timpul de procesare. Astfel, paginile accesate vor putea fi vizualizate doar in cazul in care respecta conditiile presetate .

`In mediul concurential actual, companiile au preocupari legate de productivitate, drepturi de autor, secrete comerciale si protectia datelor. Cea mai usoara solutie care garanteaza controlul comunicatiilor electronice este instalarea unui produs de filtrare web`, a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet. `Astfel, managerii se pot asigura ca angajatii sunt focusati, eliminand in acelasi timp riscurile.`

Produsul se adreseaza in special companiilor mici si mijlocii, institutiilor din administratia publica si mediul educational, care ofera angajatilor acces la internet, in acelasi timp dorind sa pastreze controlul asupra activitatilor care necesita acces la internet.

Cyclope Internet Filter poate fi folosit si ca o aplicatie de distributie Internet, oferind posibilitatea accesului la Internet a mai multor utilizatori prin intermediul aceleiasi conexiuni.

Solutia face parte din gama de aplicatii Cyclope dedicate managementului, alaturi de Cyclope – Monitorizare Angajati si Cyclope - Monitorizare Imprimante.